ОСТАННІ НОВИНИ

ГО «Спільнота» та «Україна Соборна» підуть на вибори разом

Львівський портал

|

Громадське об’єднання «Спільнота» та «Україна Соборна» тепер союзники. У Палаці мистецтв відбулося урочисте підписання угоди про співпрацю на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року, повідомляє прес-служба ГО «Спільнота».

Відповідно до нового виборчого закону, кандидатів у депутати та голови місцевих рад мають право висувати тільки політичні партії. Тому «Спільнота» йтиме на вибори до місцевих органів влади на Львівщині на усіх рівнях з «Україною Соборною».

«Цей союз нам потрібен, щоб задовольнити новий виборчий закон, який обмежив участь громадськості у виборах. Також нонсенс, що по мажоритарному округу звичайна людина не може висунути свою кандидатуру не уклонившись партії. Хіба можна довіряти партіям,  які зараз є в парламенті? Вони провалили все, що тільки можна провалити. Партія «Україна Соборна», по-перше, не зробила нічого поганого, по-друге, дає нам повну автономію на місцях. Ми не будемо працювати, щоб догодити партійним лідерам, а будемо нести відповідальність тільки перед громадою Львова», –  заявив голова ГО «Спільнота» Юрій Кужелюк.

Довідка: ГО  «Спільнота» у Львові працює уже понад три роки, знає проблеми міста і бачить шляхи їх вирішення. 

Партія «Україна Соборна» на політичній арені уже з  2005 році. Свого часу входила до складу блоку Костенка і Плюща. Очолює «Україну Соборну» народний депутат першого демократичного скликання Тетяна Яхеєва. Вона є автором багатьох законопроектів, а також співавтором Декларації про державний суверенітет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *