ОСТАННІ НОВИНИ

У Верховній Раді закінчився туалетний папір

Львівський портал

|

Після літнього ремонту у Верховній Раді суттєвих змін не видно. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав БЮТівець Володимир Бондаренко.
"Принаймні в залі я не побачив нічого нового: ті самі кнопки, парти, стіни і колони. Правда, підлогу залатали – замінили ковролін", – зазначив депутат.

"Можливо, гроші керівництво Верховної Ради на щось і витрачає, але це точно не на ремонт. Може, це гроші на власний їхній відпочинок, на санаторії. Адже в цілому витрати на президента, уряд і парламент цього року зросли. Хоча ми цього ніяк не відчули", – наголосив БЮТівець.
Бондаренко також виключив те, що на косметичний ремонт Верховної Ради влітку пішло 35  мільйонів гривень.
"Навіть якщо Верховну Раду тричі загорнути найдорожчим ковроліном, то це би не склало десятої частини цих витрат", – наголосив він.
Водночас депутат додав, що деякі умови варто було би покращити.
"Це стосується санітарно-гігієнічних умов. Наприклад, раніше в туалеті був туалетний папір. Тепер його ніколи немає. Раніше були спеціальні ящички з серветками, в які можна було витерти руки, коли помиєш. Тепер їх теж ніколи не застанеш," – поскаржився Бондаренко.

"В залі, щоб вийти зі свого робочого місця, треба підняти двох-трьох своїх колег. Можна було б зробити проходи, як в парламентах за кордоном. Одне місце направо, одне наліво. Це було б зручно. Хоча немає чого нарікати", – зазначив він.

"Раніше ми працювали по чотири депутати в кабінеті. Тепер у кожного члена комітету свій кабінетик", – заявив БЮТівець.
Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли, що в сесійній залі парламенту провели косметичний ремонт за 35 мільйонів гривень. При цьому замінили лише покриття для підлоги, спалене димовими шашками під час ратифікування "Харківських угод".

Крім того, килимові доріжки вичистили від пилу. Крім паркету, замінили штори на вікнах, заново вибілили стіни та оновили позолоту на барельєфах. У парламентському дворі вирівняли тротуарну плитку.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *