ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонти житлового фонду витратили лише 15% нарахованої львів’янам квартплати

Львівський портал

|

За сім місяців цього року у ремонти житлового фонду у Львові було вкладено 12 мільйонів 480 тис. гривень, що становить 15% від нарахованої львів’янам квартирної плати. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відтак відремонтовано 813 сходових кліток та 2 тис. 114 дахів. До кінця року планують відремонтувати ще кілька сотень під’їздів.

«В основному ми ремонтуємо сходові клітки за кошти від квартирної плати, яку оплачують мешканці. Якщо ще кілька років тому наші комунальні підприємства дотувались з міського бюджету і не вкладали власних коштів на ремонти, бо самі були збитковими, то за цей час ситуація кардинально змінилась. ЛКП зацікавлені надавати якісні послуги, бути прибутковими і відповідно мешканці оплачуватимуть за ці послуги. Вже маємо результат. Відремонтовано більше восьми сотень під’їздів», – зазначила заступник начальника управління житлового господарства Наталія Герус.

Нагадаємо, торік у ремонти будинків було вкладено 18,4 млн гривень, що становить 13% від нарахованої квартирної плати. За останні три роки у Львові відремонтовано 2 тис. 690 під’їздів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *