ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» - «Галатасарай» - 1:1. Львівський клуб у груповому турнірі Ліги Європи

Львівський портал

|

Зігравши у нічию 1:1 матч-відповідь з турецьким «Галатасараєм», львівські «Карпати» вийшли у груповий турнір Ліги Європи. Матч на львівському стадіоні «Україна» виявився дуже напруженим, було багато боротьби, однак мало гольових моментів у обох команд. Тож здавалося, що все котиться до нульової нічиєї, однак закінчення матчу подарувало глядачам карколомну інтригу.

На 70-й хвилині «Карпати» опинилися у меншості. Кузнєцов у боротьбі ненавмисне ударив ногою Алі Турана і арбітр вирішив, що це порушення заслуговує червоної картки.

Турки додали обертів, однак львів’янам без особливої напруги вдавалося відбиватися. Проте на останній хвилині матчу "Галатасарай" зловив свій шанс. Турки закидають м’яч у карний майданчик, Мілошевич у боротьбі із нападником несподівано падає і гравець «Галатасараю» Айдін Ільмаз опиняється сам на сам з Тлумаком і прокидає м’яч мимо воротаря.

Поразка? Ні. «Карпати» йдуть в останню атаку, м’яч закидають за спину захисників на Худоб’яка. Ігор якимось дивом у падінні дістає м’яч на самій лінії, віддаючи пас у воротарський майданчик, куди уже набігає Федецький. Перешкодити Артемові пробити захисникам турків не вдалося, і рахунок стає 1:1.

На радощах Федецький святкував так запально, що отримав другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону. Проте вдевятьох «Карпатам» довелося грати лише хвилину і фінальний свисток арбітра вперше вивів львівський клуб у груповий раунд Ліги Європи.

Нагадаємо, перший матч у Стамбулі також завершився унічию 2:2. Відтак, за рахунок більшої кількості голів, забитих на виїзді, у наступний раунд проходять «Карпати».

Жеребкування групового турніру Ліги Європи відбудеться сьогодні. Компанію у цьому раунді турніру «Карпатам» складуть також київське «Динамо» та харківський «Металіст». А донецький «Шахтар» захищатиме честь України у Лізі чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *