ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська влада заборонила політикам частувати дітей та катати їх на конях

Львівський портал

|

Через заборону Львівського окружного адміністративного суду на підставі звернення міської ради Львова щодо проведення акцій політичних партій та громадських організацій 24 серпня, львів’яни  залишились без солодощів та кінних екскурсій для дітей від Львівського обласного осередку партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна». Про це повідомив голова ЛОО «Сильна Україна» Василь Барилюк.

«Шкода, що через дивну поведінку влади та заборону суду ми не змогли привітати львів’ян зі святом. Насправді, ми не збирались проводити мітингів чи інших нудних політичних заходів. Ми просто хотіли пригостити людей солодощами та безкоштовно покатати дітлахів на кінних екіпажах. Про суть заходу міська влада була повідомлена, однак побачила в цьому якусь загрозу для громадського порядку, а можливо і для себе», – сказав Василь Барилюк.

Голова  ЛОО «Сильна Україна» також зазначив, що під час розгляду справи було безліч процесуальних порушень. Це стосується як неналежного повідомлення сторін про місце і час проведення судового засідання, так і видачі копії рішення, яке невідкладно мали б отримати відповідачі (партійні осередки та громадські організації).

«На відміну від наших колег з  інших політичних сил ми не будемо кричати про утиски влади – це смішно. Наша партія тому і називається «Сильна Україна», щоб йти до своєї мети і не звертати уваги, м’яко кажучи, на недолугість окремих чиновників. А свято львів’янам ми обов’язково подаруємо найближчим часом. На День знань ми готуємо приємний сюрприз для школярів та студентів», – додав В.Барилюк.

Нагадаємо, 21 серпня Львівська міська влада звернулась з відкритим листом до голів ЛОПО «ВО «Батьківщина», ЛОВ Конгресу української інтелігенції, ЛООПП «За Україну», ЛМО Партії регіонів, секретаря ЛМК СПУ, керівника секретаріату ЛООПП «Сильна Україна» з проханням у День Незалежності України утриматися від проведення масових політичних заходів на пр. Свободи біля пам’ятника Т.Шевченку.

22 серпня  Львівський окружний адміністративний  суд провів невідкладне засідання та на підставі звернення міської ради Львова заборонив проведення масових заходів. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *