ОСТАННІ НОВИНИ

Кононов вважає гру з «Галатасараєм» шансом, який дається нечасто

Львівський портал

|

«Карпати» у сьогоднішньому матчі з турецьким «Галатасараєм» постараються грати «від душі» та показати хороший футбол. Про це в коментарі інформаційному центру ФК «Карпати» заявив головний тренер львівського клубу Олег Кононов.

«Всі розуміють степінь важливості матчу проти «Галатасарая» як для кожного з нас, так і для клубу та міста. Ми прекрасно розуміємо, що це шанс, який дається нечасто. Звісно, ми постараємося зробити все можливе для того, аби пройти далі» – запевнив наставник «Карпат».

Олег Кононов також висловив жаль, що в сьогоднішній грі не зможуть взяти участь дискваліфікований Самсон Годвін та травмований Ігор Ощипко. Натомість повернувся в стрій Андрій Ткачук, який вже тренується в загальній групі.

З іншого боку серйозні кадрові втрати є й у «Галатасарая» – до Львова не прилетіли К’юел і Елано. Проте тренер турків Франк Райкаард сповнений оптимізму.

«Ми сподіваємося повернутися до Туреччини з перемогою» – заявив він під час учорашньої прес-конференції у Львові.

Матч четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи розпочнеться сьогодні на львівському стадіоні «Україна» о 21.45 за київським часом. Нагадаємо, що перша гра у Стамбулі закінчилася з рахунком 2:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *