ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканцям Тракту Глинянського та села Лисиничі врегулювали транспортне забезпечення

Львівський портал

|

Під головуванням заступника голови Львівської ОДА Євгена Пастуха у Львівській ОДА відбулась нарада стосовно врегулювання руху маршруту № 88, який курсує за напрямком «вул. Городоцька» – «Лисиничі» (до недавнього часу «вул. Городоцька» – «Тракт Глинянський»). Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Участь в засіданні також взяли начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Олег Немчінов, начальник управління транспорту ЛМР Микола Шкурган, перевізники міста Львова та ініціативна група мешканців Тракту Глинянського.

Відтак було прийнято рішення, яке узгодили між собою всі сторони. «Кількість машин з першого вересня на маршруті № 88 буде збільшено. Буде додано дві машини, усього кількість транспортних одиниць на маршруті становитиме 14 одиниць. На кожній кінцевій зупинці буде розмішено інформаційні таблиці з графіком руху автобусів. У період піку – з 7 до 9 години ранку, один автомобіль матиме кінцеву зупинку у Лисиничах, інший – біля агрофірми "Провесінь", почергово. Пропонується  переглянути почерговість відправлення автобусів. Якщо цього буде замало, ще раз розглядатиметься графік руху маршруту № 88», – розповів Олег Немчінов.

Мешканцям Тракту Глинянського порекомендували звертатися за номером Гарячої лінії Львівської міської ради (1580) у випадку, якщо вони помітять порушення зі сторони перевізника (відсутність машини, невідповідність руху водія визначеному графіку).

Також запропоновано оптимізувати і переглянути доцільність зміни графіку руху міського маршруту № 64, продовживши його до с. Лисиничі. Це компенсує рух приміського маршруту № 217, який існував раніше.

Для покращення транспортного сполучення у с. Лисиничі продовжено рух маршруту № 117. Він курсуватиме з Приміського вокзалу до Львівського обласного госпіталю ім. Ю. Липи.

Довідка: раніше кінцевою зупинкою маршрутки № 88 був Тракт Глинянський. Тепер маршрут продовжили у с. Лисиничі, для покращення транспортного сполучення мешканцям селища. Внаслідок цих змін для мешканців Тракту Глинянського та прилеглих вулиць ускладнився доїзд до центру міста.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *