ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко закликала об’єднатися навколо жовто-блакитних кольорів

Львівський портал

|

Юлія Тимошенко ініціює створення всеукраїнського руху "Два кольори", який об`єднає свідомих громадян навколо спільної мети – збереження національної ідентичності. Про це повідомляє офіційний сайт БЮТ.

"Сьогодні я пропоную розпочати по Україні рух спеціальної ідентифікації всіх наших бійців і борців, всіх людей, які сповідують наші цінності і ідеали, – це рух "Два кольори", – заявила Юлія Тимошенко сьогодні на мітингу з нагоди Дня Незалежності України, який пройшов біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві, повідомляє її персональний сайт.

Об’єднавчим символом для членів руху стане жовто-блакитна стрічка – як символ державного прапору України. 

"Я думаю, що буде дуже правильно, якщо ми з вами як символ потужної, об’єднаної, цілеспрямованої боротьби за Україну будемо мати такі наші жовто-блакитні два кольори на наших мобільних телефонах на наших комп’ютерах", – сказала вона.

Лідер ВО "Батьківщина" закликала свідомих громадян ідентифікувати себе за допомогою жовто-блакитного символу. "Ми будемо мати прапорці на кожному робочому місці, на наших машинах, на наших будинках. Це наша ідентифікація, це наше єднання і наші кольори боротьби", – резюмувала Юлія Тимошенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *