ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» підтримає на виборах мера Львова єдину кандидатуру від національно-демократичних сил

Львівський портал

|

Львівська обласна партійна організація ВО «Батьківщини» розглядає можливість підтримки на виборах міського голови Львова єдиної кандидатури від національно-демократичних сил. Про це повідомляє прес-служба ЛОПО ВО «Батьківщина».

«Сьогодні львів’янам намагаються нав’язати думку про те, що мер – це виключно господарська посада. Так, вирішення проблем життєдіяльності міста, стратегічного плану розвитку території, залучення інвестицій тощо – це справді є пріоритетним для міського голови. Водночас мер, якому громада делегує право керувати містом, має також дбати про захист ідеологічних інтересів та поглядів його мешканців», – заявляє голова ЛОПО ВО «Батьківщина», перший заступник голови Львівської обласної ради Роман Ілик.

За його словами, ЛОПО ВО «Батьківщина» на міських виборах Львова надасть підтримку єдиному кандидату від національно-демократичних сил.

Роман Ілик також зазначив, що остаточне рішення буде прийнято після завершення офіційної реєстрації кандидатів на посаду міського голови Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *