ОСТАННІ НОВИНИ

Котельник представлятиме федерацію боксу на Ярмарку спорту у Львові

Львівський портал

|

Федерацію боксу на Ярмарку спорту у Львові представлятиме відомий львівський боксер Андрій Котельник. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, Ярмарок спорту проходитиме 9-11 вересня у спорткомплексі «Динамо» та парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Довідка: Андрій Котельник – вихованець заслуженого тренера України Дмитра Сосновського. На любительському рингу провів 150 боїв, з яких 135 виграв. Срібний призер Олімпійських ігор 2000 року (Сідней, Австралія). Переможець Кубка Європи 1999 року (Львів, Україна). Переможець першості Європи серед юніорів 1995 року (Шіофок, Угорщина). 5-разовий чемпіон України.

Андрій Котельник 6 разів відстоював пояс Інтерконтинентального чемпіона світу WBA та двічі – пояс чемпіона WBO Asia Pacific. Нині Котельник посідає перше місце у рейтингу WBA (є офіційним претендентом на титул), третє місце – у рейтингу WBO, восьме місце – у рейтингу IBF. Також Андрій посідає першу позицію в рейтингу EBU.

Окрім боксерської кар’єри, Андрій Котельник заснував Благодійний фонд, який проводить традиційні вже юнацькі всеукраїнські турніри, організовує тренувальні збори для перспективних боксерів, допомагає юним талантам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *