ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» перемогли «Севастополь» 2:1

Львівський портал

|

У черговому матчі національного чемпіонату «Карпати» вдома обіграли новачка Прем’єр-ліги ПФК «Севастополь». Фінальний свисток зафіксував мінімальну звитягу «зелено-білих» – 2:1.

«Карпати» грали фактично резервним складом. На на лаві запасних залишились Андрій Тлумак, Іван Мілошевіч, Олег Голодюк, Даніло Авелар та Сергій Кузнецов, а Артема Федецького, Ігоря Худоб’яка, Дениса Кожанова та Сергія Зеньова взагалі не було в заявці на матч.

Перший тайм закінчився 1:0 на користь львів’ян. На 38-й хвилині Батіста отримав м’яч на лівому фланзі, розхитав захисника і відав пас Борису Баранцю. 30-й номер нашої команди миттєво знайшов на лінії карного Михайла Кополовця і той другим дотиком з лівої смачно вгатив круглого впритул з правою стійкою від воротаря – 1:0.

Однак щойно почалася друга половина зустрічі, як на табло загорілися цифри 1:1. Кримчани скористалися позиційною помилкою «зелено-білих» оборонців і вивели на очне побачення з Віталієм Руденком свого капітана Сергія Ференчака. Кіпер намагався ліквідувати небезпеку відчайдушним кидком у ноги, але правий хавбек севастопольців з Тарасом Петрівським на плечах встиг таки технічно підсікти круглого на воротарем.

А на 67-й хвилині Самсон Годвін елегантно в центрі поля відібрав м’яча у суперника і розпочав комбінацію, у фіналі якої супервлучним ударом здалеку Олег Голодюк виводить «Карпати» вперед – 2:1.

У час, що залишився до фінального свистка, «Карпати» були ближчими до того, аби збільшити перевагу до двох голів, ніж суперник до нічийного результату. Однак рахунок не змінився.

 

У четвер, 26 серпня, «Карпати» проведуть матч-відповідь кваліфікаційного раунду Ліги Європи з турецьким «Галатасараєм». Нагадаємо, що перший матч у Стамбулі закінчився з рахунком 2:2.

Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *