ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській мерії вчили керівників ЛКП сприймати професійну критику

Львівський портал

|

У міській раді провели  тренінг з організаційного менеджменту для керівників ЛКП, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Навчання проходили 19 та 20 серпня у великій сесійній залі. На тренінгу були проаналізовані актуальні проблеми управління в ЛКП та змодельовані варіанти їх вирішення за допомогою нових методів.

Загалом керівники ЛКП пройшли курс з менеджменту в області відповідальності керівника, обговорили ефективну поведінку та професійну критику, навчались комбінації стилів управління для досягнення максимального результату та управління інформацією.

«Міська рада завжди дбає про покращення послуг, які надають ЛКП мешканцям. Тому було проведено опитування серед керівників ЛКП про те, які знання їм необхідні для покращення роботи. Багато керівників зазначили, що хочуть підвищити ефективність своєї роботи, тому ми запропонували дводенний тренінг по основах менеджменту. Програма спеціально адаптувалася до потреб ЛКП, з тим щоб підвищити ефективність керування. Цей тренінг – це ще один крок в комплексній програмі покращення якості послуг для мешканців»  – розповів в. о. голови правління Інституту міста Олександр Кобзарев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *