ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Тракту Глинянського знову перекривали дорогу

Львівський портал

|

Сьогодні о 8.00 год ранку незадоволені рухом транспорту мешканці вулиці Тракт Глинянський знову пікетували. Люди перекривали дорогу і не пускали 88-му маршрутку в село Лисиничі. Ось уже місяць ця маршрутка кінцевою зупинкою має село Лисиничі замість Траку Глинянського, відтак мешканці цієї вулиці сісти в неї вже не можуть. Про це інформує прес-служба ГО «Спільнота».

Це вже другий поспіль пікет, який влаштовують мешканці Тракту Глинянського через незадоволення транспортним забезпеченням.  Тиждень тому на аналогічному пікеті, начальник міського управління транспорту Микола Шкурган пообіцяв врегулювати це питання. Однак досі мешканці Тракту Глинянського не можуть нормально доїхати до центру міста. Адже суттєво графік руху 88-ї маршрутки не було змінено, тому на якість перевезення це не вплинуло.

На сьогоднішньому пікеті був присутній депутат Львівської міської ради  Юрій Кужелюк, а також представники Львівської облдержадміністрації та села Лисинич.

«Ми вирішили, що створимо комісію з представників громади, міської влади Львова, облдержадміністрації, влади села Лисиничі  і вирішуватимемо, як забезпечити транспортом і Лисиничі і Тракт Глинянський. Адже проблема не вирішена, З Лисинич маршрутка далі їде переповнена, і на Тракті Глинянському люди сісти в неї не можуть», – сказав Юрій Кужелюк.

Також Юрій Кужелюк зазначив, що оптимальним варіантом було б почергове відправлення маршруток з Лисинич і Тракту Глинянського, а також збільшення їх кількості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *