ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувати біля Шевченка у День Незалежності хоче зразу шість партій

Львівський портал

|

Зразу шість місцевих організацій політичних партій та громадських організацій Львівщини – «ВО «Батьківщина», «Сильної України»,  «За Україну», СПУ, Партії регіонів та Конгресу української інтелігенції мають намір провести мітинги біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові у День Незалежності 24 серпня.

Відтак міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до лідерів цих організацій із закликом утриматися у цей день від проведення масових політичних заходів, або ж обрати для цього місце поза центральною частиною міста.

Мер Львова мотивує це тим, що цього дня у місті триватимуть заходи, пов’язані зі святкуванням Дня Незалежності України. Традиційно для проведення свята використовується і площа перед пам’ятником Тарасові Шевченку. Зокрема, відповідно до програми святкування Дня незалежності, на площі служитиметься Акафіст до Пресвятої Богородиці та відбудеться урочистий концерт Львівської державної чоловічої хорової капели «Дударик».

Окрім того, політиків просять зважити на те, що поблизу площі перед пам’ятником Шевченку тривають ремонтні роботи на проспекті Свободи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *