ОСТАННІ НОВИНИ

Дітлахи закликатимуть львів’ян раціонально використовувати енергію

Львівський портал

|

У Львові дітлахи закликатимуть львів’ян раціонально використовувати енергоресурси завдяки своїм малюнкам. Для цього у місті буде оголошено конкурс дитячих малюнків «Збереження енергії: дитячі відповіді на дорослі запитання». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.           

Як розповіли у відділі енргоменеджменту департаменту економічної політики, конкурс малюнків приурочено до Днів енергії, які цього року вперше відзначатимуть у Львові.

«Це буде низка заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності львів’ян у сфері енергоефективності. Проходитимуть вони восени», – зазначила начальник відділу енергоменеджменту Василина Горбань.    

До участі у конкурсі запрошують дітей віком до 12 років. Визначати переможців буде комісія на чолі з головним художником міста Володимиром Сколоздрою. Додатково переможців буде визначено за підсумками голосування мешканців міста на сайті Львівської міської ради.        

Малюнки приймаються до 15 вересня 2010 року. З 15 по 30 вересня на сайті Львівської міської ради проходитиме online-голосування. Оголошення переможців конкурсу та їх нагородження відбудеться 5 жовтня 2010 року. Роботи переможців конкурсу протягом жовтня висітимуть у стінах Ратуші.

Серед критеріїв оцінювання малюнків: відповідність тематиці конкурсу, художність, самостійність виконання, ідея та «настрій» малюнків. Лист-заявку на участь у конкурсі слід надсилати за адресою: 79006 м.Львів пл.Ринок 1, каб.526 або на електронну адресу: [email protected].  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *