ОСТАННІ НОВИНИ

Львів ініціював зміни до законодавства України з питань Євро-2012

Львівський портал

|

Львів разом з іншими містами, що прийматимуть Євро-2012, запропонував внести зміни до законодавчої бази України з питань чемпіонату. Відповідні звернення департамент «Євро-2012» ЛМР адресував до Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє прес-служба ЛМР.      

 «Ми проаналізували маркетингові рекомендації УЄФА та виявили, що відповідно до чинного законодавства міста, які прийматимуть Євро-2012, не мають достатньо повноважень, щоб приймати рішення необхідні для виконання деяких вимог УЄФА. Зокрема, це стосується забезпечення надання привілейованих прав УЄФА та комерційним партнерам УЄФА, торгівельних обмежень у офіційних місцях, таких як фан-зони, загальних положень функціонування фан-зон, заборон надання третім особам дозволів на проведення заходів масового перегляду та низка інших. Такі вимоги суперечать Закону України «Про економічну конкуренцію» та Закону України «Про місцеве самоврядування». На час турніру потрібно прийняти відповідні винятки чи доповнення до законів і про це ми вирішили наголосити завчасно», – повідомив в.о. директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

«Ми вдячні Національному агентству з питань підготовки та проведення  в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та віце-прем’єру за оперативну реакцію на наші пропозиції, згідно з якими було направлено відповідні доручення. Очікуємо, що схожі пропозиції будуть внесені від решти міст, що прийматимуть турнір» – додав він.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *