У Львові співробітники СБУ затримали контрабанду меблів на понад півмільйона гривень

Львівський портал

|

Службою безпеки встановлено, що на митну територію України в адресу Львівської митниці вантажним автомобілем марки “MAN” під керуванням громадянина України ввезено вантаж кухонних меблів, вартість якого була занижена більше ніж утричі. Про це повідомили у прес-службі Управління СБУ у Львівській області.

Для митного оформлення товару перевізник надав документи, згідно з якими в Україну на адресу однієї з комерційних структур м. Львова ввозився вантаж сантехніки, частин меблів, плит ДСП, фурнітури, кріплення, декоративних виробів на суму 162 тис. грн.

Однак, під час огляду транспортного засобу співробітники СБУ виявили невідповідність між фактично ввезеним і заявленим товаром. Насправді на митну територію України було переміщено комплекти дерев’яних кухонних меблів у розібраному вигляді загальною вартістю 538 тис. грн.

Враховуючи те, що для митного оформлення вантажу були надані документи, які містили неправдиві відомості щодо асортименту, фактичної кількості та вартості товару, за даним фактом Управлінням СБУ у Львівській області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 201 КК України (контрабанда).

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *