ОСТАННІ НОВИНИ

До 1 вересня у Львові освітлять 49 шкіл та садочків

Львівський портал

|

Цього року у Львові заплановано освітити території 49 шкіл та садочків. Уже виконано більше 50% від запланованого, кажуть у ЛКП «Львівсвітло». До першого вересня роботи з освітлення навчальних закладів міста мають завершити, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Виконано роботи у 13 школах. Ще вісім у роботі. Це встановлення опор, натягнення кабелю, світильників. До першого вересня плануємо зробити усі об’єкти», – розповів начальник сектору зовнішнього освітлення ЛМР Степан Яхницький.

Сьогодні, зокрема, комунальники встановили опори біля школи № 63 на вул. Личаківській, 171. Раніше тут не було зовнішнього освітлення взагалі. «Освітлення для школи є дуже потрібним, бо, по-перше, це безпечно для дітей. По-друге, школа розміщена на магістральних вулицях. За останні три роки міська влада  багато дала коштів на реконструкцію школи, і зокрема освітлення. І цей темп не треба понижувати. Наступний крок – це відеоспостереження», – зауважив директор середньої школи № 63 Віктор Степанюк.

Зовнішнє освітлення цієї школи обійшлось міському бюджету у 16,5 тис. гривень.  Загалом на зовнішнє освітлення навчальних закладів у бюджеті на цей рік закладено 1 мільйон 392 тис. гривень. Торік за кошти міста було освітлено 48 шкіл, що вартувало 1,4 мільйона гривень. Також розроблено проектну документацію для освітлення 100 шкіл та садочків.

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *