ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали директора аптеки, який торгував трамадолом

Львівський портал

|

Львівська міліція затримала директора однієї з аптек, який продавав наркозалежним трамадол без рецепта. За словами правоохоронців, директор аптеки сам є лікарем і працює в одному з медичних закладів Львова. Тому чудово знає вплив трамадолу на організм людини. Проте, це не завадило йому продавати медпрепарат всім охочим, без відповідних рецептів.

Пояснював чоловік свій протиправний вчинок скрутним матеріальним становищем. Однак, суттєво покращити своє матеріальне становище чоловік не встиг. Уже за чотири дні після початку продажу трамадолу без рецептів, його затримали правоохоронці. Проте, судячи з цін, які він сам встановив на одну пігулку, мав намір не погано збагатитися.

«Трамадол без рецепту в аптеці збували за ціною 15 гривень за капсулу. Хоча, ціна за рецептом за одну пачку 20 гривень. У пачці 10 капсул, а отже в цій аптеці просили за 150 гривень за пачку” – розповідає начальник відділу УБНОН ГУ МВСУ у Львівській області Дмитро Розумовський.

Зараз, вирішується питання про порушення кримінальної справи проти підприємливого директора, повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *