ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові освітили парк поблизу стадіону до Євро-2012

Львівський портал

|

У парку «Бондарівка» встановлено зовнішнє освітлення. Для цього з міського бюджету виділено близько 300 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У парку встановлено 46 нових опор та паркових світильників.  Відтак прокладено 1,2 тис. метрів траншей і стільки ж кабелю. Це перший етап  відновлення парку, кажуть у міській раді, оскільки до цього зелена зона взагалі не була освітлена. У планах на наступний рік – встановити лавочки, смітники, дитячий майданчик,  а також відновити доріжки.

«Враховуючи те, що місто готується до Євро-2012, виникла ідея освітити цей парк. Він знаходиться на розі магістральних вулиць: Стрийської та Наукової. Це основні магістралі, які підводять до нового стадіону», – розвів в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.

Як стверджують у ЛКП «Зелений Львів», у парку не проводили ремонтів від часу закладення зеленої зони. «Це відносно новий парк, якому близько 35 років. Він має свої особливості, оскільки створений за новим баченням озеленення, на відміну від класичного. Під час будівництва було передбачено освітлення та інфраструктуру, проте за цей час усе змінилось. Тому це перший крок з відновлення парку. У перспективі – лавочки, смітники та доріжки», – зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Ігор Бабій.  

Нагадаємо, зараз роботи тривають у Стрийському парку та парку ім. Івана-Павла ІІ. Наступного тижня розпочнуть встановлювати зовнішнє освітлення у парку «Левандівка». На черзі – парк «Високий Замок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *