Азарова просять захистити Львівський бронетанковий ремонтний завод від свавілля директора

Львівський портал

|

Ініціативна група та ветерани державного підприємства «Львівський бронетанковий ремонтний завод» звернулися із відкритим листом до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням особисто втрутитися у ситуацію на підприємстві та захистити його від свавілля з боку директора. Подаємо тест звернення без змін:

«Шановний Миколо Яновичу!

Звертаємось до Вас як до останньої надії на захист від свавілля, котре впродовж останніх років відбувається на державному підприємстві “Львівський бронетанковий ремонтний завод” з боку її директора М.Лабзіна.

Так, незважаючи на всі заходи, котрі здійснює Уряд України щодо погашення заборгованості по заробітній платні, ми не отримуємо зарплати три останні місяці. Таку ситуацію сміливо можна визнати метаморфозою господарювання, адже завод успішно працює, виконуючи забов’язування по багатьох вітчизняних та закордонних контрактах.

Крім того, пан Лабзін заручившись підтримкою керівництва концерну “Техновоєнсервіс” неодноразово робив спроби приватизації підприємства, вдаючись до адміністративного тиску на працівників. Не залишає наш керманич такі наміри і сьогодні, тому ми просимо Вашого захисту та гарантій щодо не допущення зміни власності підприємства.

Подив та розпач викликає та зухвалість з якою наш директор розпоряджається матеріальними цінностями та землею, що належать заводу. Розподіл житлових квартир для працівників заводу було проведено  ним на свій розсуд, з грубим порушенням та ігноруванням чинного законодавства. Сам Лабзін проживає у фешенебельному новозбудованому котеджі під Львовом.

Шановний Миколо Яновичу! Ми розраховуємо на Ваше особисте втручання у ситуацію, що склалася на нашому заводі – підприємстві, котре має 70-ти річну історію. Просимо не залучати до справи наших місцевих чиновників, як то з Головного управління промисловості Львівської ОДА, адже Лабзін користується у них всецілою підтримкою.

З вірою та надією на Вас як прем’єр-міністра та громадянина-державника».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *