ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні створена єдина база успішних ініціатив

Львівський портал

|

Унікальний проект  «Обсерваторія успішних ініціатив» стартує в Україні.  Це база даних успішних ініціатив у різних сферах діяльності, пошук в якій можна буде здійснювати за регіонами України та за тематичними напрямками. Як повідомляє прес-служба ЛМР, проект реалізовує Інститут екуменічних студій Українського католицького університету.

Мета цього проекту – генерувати найкращі екуменічні, філантропічні та солідарні ініціативи з усієї країни. На думку організаторів проекту, це  сприятиме комунікації між Церквою, громадськими організаціями, навчальними закладами, владою та бізнес-структурами, а також допоможе залучити благодійну допомогу.  

Як зазначає координатор проекту «Обсерваторія успішних ініціатив» Анастасія Зайцева, українським громадським організаціям бракує ефективної комунікації між собою та з державою зокрема, а також вони не мають достатньо знань та навичок  у популяризації власної діяльності для залучення благодійників.

«Організаціям необхідно бути максимально відкритими до співпраці, більше уваги приділяти інформуванню громадськості стосовно своєї успішної діяльності, використовуючи різні канали комунікації, адже часто-густо ми не можемо знайти інформацію про організацію  в Інтернеті або ця інформація не оновлюється, а це негативно впливає на репутацію цієї структури, знижує до неї довіру.  Тому створення Обсерваторії є актуальним в умовах недостатньої взаємодії у соціальній сфері», – зазначає Анастасія Зайцева.

Всі подані ініціативи будуть розміщені українською та англійською мовами на електронній сторінці проекту. Водночас найкращі ініціативи, відібрані експертною комісією, будуть представлені в рамках цьогорічного 3-го Екуменічного соціального тижня – форуму відкритого діалогу між Церквою, громадським сектором, навчальними закладами, владою та бізнесом, що проходитиме 4 – 10 жовтня у Львові.

Поповнити базу даних новими ініціативами зможуть всі охочі. Для цього необхідно заповнити реєстраційну картку, яку можна отримати, надіславши  запит на електронну адресу: [email protected] .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *