ОСТАННІ НОВИНИ

Львів займе окремий розділ у всесвітньовідомому путівнику Lonely Planet

Львівський портал

|

Цього тижня у Львові з триденним робочим візитом перебував відповідальний редактор туристичного путівника Lonely Planet Марк Ді Дука. Як повідомляє прес-служба ЛМР, метою Марка Ді Дука є оновити інформацію про місто та додати нові туристичні об’єкти, що з’явилися за останні кілька років.

«Специфікою Lonely Planet є те, що автори пишуть тільки про місця, в яких побували самі й бачили на власні очі. Тож за три дні перебування пана Ді Дуки у місті, йому вдалося багато встигнути й побачити численні готелі, хостели, ресторани, музеї та галереї. Зокрема, я сподіваюся, що нові архітектурні пам’ятки, котрі побачив редактор, обов’язково потраплять у нове видання путівника», – розповів Ярема Дух, працівник відділу промоції міста ЛМР.

Нагадаємо, що Lonely Planet – це всесвітньовідома компанія, що з 1972 року випускає путівники по країнах та містах світу. Путівник вважається одним з найкращих у світі джерелом туристичної інформації.

Вихід нового, третього видання путівника Lonely Planet про Україну, де міститиметься окремий розділ про Львів, заплановано на весну 2011 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *