ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів не підтримає Садового через його «фарисейство»

Львівський портал

|

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук заявляє, що Львівська міська організація ПР не висуватиме Андрія Садового кандидатом на посаду міського голови Львова. Паралельно з цим П. Писарчук переконаний, що А. Садовий лукавить і фарисействує, коли каже, що не висувався б від Партії регіонів. Про це повідомляє сайт Петра Писарчука.

«Він, як кажуть у нас у Львові, вважає міську партійну організацію Партії регіонів за «мале пиво». В нас немає своєї фракції у міській раді, а тому наша позиція, наш вплив на ситуацію в місті є обмеженим і не завжди почутим. Не сумніваюсь, що після виборів виправимо цю ситуацію», – наголошує нардеп.

За словами Петра Писарчука, ще зовсім недавно Андрій Садовий разом з Юлією Тимошенко на своїх телеканалах паплюжили кандидата в президенти Віктора Януковича, а сьогодні через своїх ставлеників він хотів би взяти під контроль Львівську державну телекомпанію.

«До президентських виборів Андрій Іванович лякав львів’ян, що в разі перемоги В. Януковича, донецькі окупують Львів і заберуть бізнес. А сьогодні він сам все віддає іногороднім та іноземним компаніям, бо не вміє господарювати і будувати. Так що, коли б навіть просив нашої підтримки Андрій Іванович, навряд чи він би її отримав», – наголошує нардеп.

Однак, за словами П. Писарчука, львів’яни бачать, що останнім часом в місті прискореними темпами будуються аеропорт, стадіон, дороги, впорядковуються парки. «Робиться це завдяки підтримці урядовців від Партії регіонів. Робиться для львів’ян. Андрій Іванович вже стоїть осторонь цього будівництва, хіба що з допомогою своїх покровителів в Києві переконує центральну владу, що він єдиний непереможний мер Львова. Закриває кримінальні справи проти посадовців міської ради і дурить львів’ян, що він принциповий антирегіонал», – зазначає Петро Писарчук.

За його словами, міська партійна організація Партії Регіонів займала і займає чітку критичну позицію щодо того, що робиться в місті. «Андрій Садовий дійсно мечеться, бо допрацювався до того, що не знає, хто зможе запропонувати його кандидатуру на наступний період. Ясна річ, що сьогодні БЮТ і «Наша Україна» тим же Садовим вже достатньо дискредитовані в очах виборців, тому майстер інтриг і дутих проектів найближчим часом щось та й видасть. Наберімося терпіння. Але знаю, що це буде щось близьке до влади. Опозиціонером до влади Садовий уже ніколи не буде, бо багато наслідив і є на гачку. Так що непотрібно нас дурити», – заявляє Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *