ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стартував праймеріз за кандидатів «Сильної України»

Львівський портал

|

Сьогодні пополудні на Львівщині стартує голосування за кандидатів Народного праймеріз партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна». Праймеріз триватиме до 31 серпня, після чого будуть підбиті результати, за якими будуть сформовані списки партії для участі у виборах до районних, міських та обласної ради. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛОО партії «Сильна Україна» Василь Барилюк.

За його словами, праймеріз відбуватиметься у два етапи: перший проходитиме на внутріпартійному сайті, де голосуватимуть виключно члени партії, а другий – це народний праймеріз, який передбачає голосування всіх громадян у спеціальних пунктах голосування. Такі пункти голосування, за словами Василя Барилюка, у Львові, зокрема, будуть розміщені біля Оперного театру, ТЦ «Зубра» та біля Привокзального ринку на вул. Городоцькій.

«Ці пункти голосування будуть мобільними, тобто вони будуть переміщатися по всьому місту. Крім Львова, праймеріз проходитиме паралельно у Дрогобичі, Стрию та Червонограді. У списку кандидатів, яке затвердило бюро партії, буде подано 10 активістів від «Сильної України». Зокрема по 10 кандидатів буде представлено у списках у Львові та Стрию, і 7 кандидатів – у Дрогобичі. На сайті звичайно ж буде виставлений значно більший список кандидатів», – розповів В. Барилюк.

Він також наголосив, що праймеріз – це попередні внутріпартійні вибори, які проводяться для того, щоби визначити рейтинг того чи іншого кандидата на вибори, які відбудуться 31 жовтня. «Результати праймерізу будуть безперечно враховані, опрацьовані і оприлюднені з 1 до 7 вересня», – зазначив В.Барилюк.

«Ми хочемо єдиного – хочемо, щоб люди не втрачали інтерес, щоби наші виборці були активними і голосували за кандидатів, які будуть відстоювати їх права та точку зору у місцевих органах влади. І ми хочемо, щоб вони це робили під гаслом – «Голосуємо не за слова, а голосуємо за діла людей, яких ми хочемо обрати», – додав член бюро ЛОО «Сильна Україна» Андрій Кіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *