ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові поговорять про проблеми тіньової зайнятості та зарплати у конвертах

Львівський портал

|

У Львові проходить акція «Ні – зарплаті у конвертах!». З 9 до 13 серпня Львівський обласний центр зайнятості спільно з Інститутом міста проводять соціальну акцію щодо легального працевлаштування мешканців міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У рамках акції усім відвідувачам центрів зайнятості вручатимуть тематичні листівки, у яких перелічені плюси легального працевлаштування і мінуси тіньової зайнятості.

Також сьогодні, 12 серпня о 15:00 год. у Львівському Будинку праці (вул. Княгині Ольги, 122) відбудеться круглий стіл на тему «Шляхи подолання в області тіньової зайнятості та виплати зароблених коштів у конвертах». На зустрічі очікується участь владних структур, громадських організацій, контролюючих органів, підприємств, установ та організацій.

Як повідомляють в Інституті міста, до робіт щодо розповсюдження інформаційно-роз’яснювальних листівок «Ні – зарплаті в конвертах!» залучені молоді люди, передусім, безробітні і студенти, які одночасно з поширенням актуальної інформації здобувають навики роботи промоутера. Для цього Інститут міста створює тимчасові робочі місця для молодих працівників, які реалізовують промоційну кампанію.

Водночас в акції беруть участь самі працівники центру зайнятості, котрі під час семінарів, тренінгів та інших заходів розповідають про переваги офіційного оформлення трудових відносин та про права офіційно влаштованих працівників згідно з чинним законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *