ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт Кульпарківської на стадії завершення

Львівський портал

|

Ремонтні роботи на вулиці Кульпарківській – на стадії завершення, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.  

Бригади компанії «Балтом-Україна» працюють на останній ділянці дороги. Вони кладуть  бруківку на відрізку вул. Кульпарківської від вул. Городоцької до роздоріжжя з вул. Любінською.

За словами генерального директора компанії «Балтом-Україна» Михайла Козака, бруківкою буде замощена ділянка, площею 1 тис. 300 м.кв.  Роботи заплановано виконати до 26 серпня цього року.     

Нагадаємо, що у зв’язку з відкриттям відремонтованої частини вул. Кульпарківської відновлено роботу тролейбусного маршруту №2.

Цього року вул. Кульпарківську ремонтують на ділянці від кільця з вул. Виговського-Володимира Великого і до вул. Городоцької. Інша частина цієї вулиці – від кільця і до межі міста була відремонтована минулого року.

Також тривають ремонтні роботи й на інших міських дорогах, а саме на вул. Стрийській, на пл. Осмомисла, на пл. Галицькій. За інформацією управління капітального будівництва, підрядні організації не відхиляються від термінів виконання робіт. «Зокрема, ремонтні бригади на вул. Стрийській працюють у три зміни без вихідних, протягом усього світлового дня, за винятком неділі, працюють робітники і на пл. Галицькій», – розповів в. о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *