ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські БЮТівці хочуть порахувати, який з телеканалів більше піарить губернатора

Львівський портал

|

На думку голови Львівської обласної партійної організації «Батьківщини» Романа Ілика,  заява губернатора Львівщини про те, що «чорний список» мажоритарників – це піар «Батьківщини», є щонайменше дивною.

Нагадаємо, на прес-конференції 10 серпня Роман Ілик заявив про те, що на столі у голови Львівської ОДА Василя Горбаля лежить список мажоритарників, яких необхідно зняти з виборів, які з політичних переконань не повинні ввійти до нового складу обласної ради. У свою чергу Василь Горбаль у коментарях ЗМІ сказав, що такими своїми діями партія «Батьківщина» намагається привернути увагу до власної політичної сили і назвав це піаром. 

«Ми хочемо звернути увагу і влади, і громадськості виключно на те, що через суди та органи юстиції блокується участь нашої партії у місцевих виборах у Львівській та Київській областях, – сказав Роман Ілик. – Ухвалений з подачі Партії регіонів закон про місцеві вибори містить достатньо механізмів, як з допомогою адміністративних методів заборонити участь у виборах невигідних владі партій та кандидатів. На цьому ми наголошуємо саме зараз, бо восени буде пізно. 

Василь Горбаль представляє на Львівщині гаранта Конституції, яким є Президент. Тож логічно, що почувши аргументовану заяву про втручання влади у діяльність політичної партії, що суперечить і законам України, і Конституції, він, як представник центральної влади, мав би доручити відповідним службам вивчити це питання. Натомість ми почули звинувачення у внутрішніх конфліктах, яких зараз у нашій партії просто не існує».   

Що ж до піару, то на думку Романа Ілика, саме голова ЛОДА може змагатись за звання найактивнішого «піарника»-губернатора України: «Щоб привернути ще більшу увагу до своєї персони, раджу губернатору оголосити конкурс серед мешканців області: у якому випуску новин на телебаченні вийде найбільше сюжетів про голову ЛОДА. На жаль, поки що у діяльності Василя Горбаля справді більше піару, аніж реальних справ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *