ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано групу молодиків, які грабували на Львівщині дівчат

Львівський портал

|

На Самбірщині затримали чотирьох молодиків, які спеціалізувались на грабежах. Як повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області, з червня у Самборі сталося чотири грабежі, усі злочини були дуже схожими. Тож міліціонери підозрювали, що скоюють їх одні і ті ж самі зловмисники.

Підозри оперативників Самбірського райвідділу міліції виправдалися. Вони затримали чотирьох молодиків віком від 18 до 21 року. Саме ці хлопці грабували молодих дівчат на вулицях Самбора. 

План пограбування був простий. Четверо хлопців їхали автомобілем, побачивши гарно одягнену дівчину, зупинялись, зривали з її шиї ланцюжок, або забирали сумочку і втікали з місця злочину. Щоб жертви не панікували, використовували газовий балончик. Так зловмисники скоїли чотири грабежі у різних куточках міста. Працювали біля вокзалу, у центрі міста та на околицях. На грабунки виходили у нічний час.

Жоден із затриманих ще не мав справи із законом, але цього разу їм не вдасться уникнути покарання. Проти них порушили карну справу. Наразі слідчі з’ясовують, чи не були причетні хлопці до інших злочинів на території Львівщини.

Зараз грабіжники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вони зізнались у скоєнні злочинів і чекають закінчення слідства. На одного із затриманих чекає майбутня дружина, адже 29 серпня хлопець мав одружитись, проте замість до шлюбу потрапить за грати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *