ОСТАННІ НОВИНИ

«Сильна Україна» передала львівським волонтерам-тренерам велосипеди для навчання дітей

Львівський портал

|

Львівська обласна організація партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» підтримала проект «Львівське літо з тренером з мого подвір’я». Волонтерам та тренерам благодійної організації «Центр освітніх ініціатив» сьогодні передали п’ять велосипедів для навчання дітей протягом літніх канікул. Про це повідомляє прес-служба ЛОО партії «Сильна Україна».

 

Проект започаткований для профілактики негативних явищ, а також покликаний формувати здоровий спосіб життя у дитячому та молодіжному середовищах Львова. В рамках цього проекту волонтери проводять регулярні спортивні заняття силами українських та польських тренерів на 11 відкритих майданчиках міста.

 

«Ми розуміємо, що діти наше майбутнє, а здорові, сильні діти – це «Сильна Україна». Тому ми і вирішили підтримати цей проект. В цьому напрямку будемо працювати і надалі: плануємо купити для дозвілля дітей ще тенісні столи та м’ячі», – говорить голова ЛОО «Сильна Україна» Василь Барилюк.

 

Влітку робота волонтерів та тренерів з дітьми є особливо актуальною через велику кількість молоді, яка не має змоги проводити вільний час за активним організованим дозвіллям. Ситуація ускладнюється під час канікул, коли батьки не мають достатньо коштів, щоб відправити дітей у літні табори і вони на все літо залишаються у місті без можливостей для активного відпочинку. Саме тому пілотний проект концентрується на літньому періоді.

 

«Займаючись з цими дітьми тренери програми оберігають їх від пиятики, наркотиків та інших жахіть дорослого світу. Придбавши цей спортивний інвентар, ми, сподіваюсь, продовжили їх дитинство», – додала член партії «Сильної України» Ярослава Павлюковець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *