ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини притягуватиме місцевих ДАІшників до криміналу

Львівський портал

|

Слідчий відділ прокуратури Львівської області  порушив кримінальну справу, щодо службових осіб Львівського відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ ГУМВС України у Львівській області за фактом зловживання службовим становищем та перевищення службових повноважень за ознаками злочинів, передбачених ст. ст. 364 ч. З, 365 ч. 1 КК України, а також за фактом підроблення документів і використання невстановленими особами підроблених документів за ознаками злочинів, передбачених ст. 358 ч. ч. 1, З КК України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

З`ясовано, що службові особи вказаного вище відділу протягом 2009-2010 р.р., на підставі заяв громадян Польщі та України, які зареєстровані на території інших адміністративно-територіальних одиниць України, самовільно надали допуск вказаним громадянам до складання іспитів для одержання посвідчень водія, внаслідок чого порушили встановлений порядок отримання посвідчень водія іноземними громадянами та громадянами України.

Окрім того, вказані особи без відповідних документів проводили державну реєстрацію автомобілів, інформація про розмитнення яких в митних органах відсутня, чим завдали істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам та спричинили ненадходження коштів до Пенсійного фонду України при відчуженні легкових автомобілів на загальну суму 122 тис 762,74 грн.

Досудове слідство у справі триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *