ОСТАННІ НОВИНИ

Перед Львівською ОДА піднімуть прапор Національного Олімпійського комітету

Львівський портал

|

На площі перед Львівською ОДА та Львівською обласною радою 13 серпня о 16 годині у межах Всеукраїнської церемонії відбудеться підняття Державного Прапора України та прапора Національного Олімпійського комітету України з нагоди відкриття I Юнацьких Олімпійських Ігор у Сінгапурі.

Церемонія має за мету привернути увагу мешканців Львівської області до наймасштабніших спортивних змагань 2010 року, виховання патріотичних почуттів серед уболівальників спорту, формування мотивації до активного способу життя серед дітей та молоді та активного залучення їх до занять фізичними вправами, аповідомляє прес-служба ЛОДА.

Серед організаторів заходу – управління з питань фізичної культури та спорту та відділення НОК України у Львівській області.

До участі в акції запрошені керівники органів влади, громадських спортивних організацій, провідні спортсмени та вихованці ДЮСШ області, а також уславлені львівські олімпійці.

I Юнацькі Олімпійські Ігри серед спортсменів-юніорів віком 14-18 років відбудуться в період з 14 до 26 серпня 2010 року в Сінгапурі під патронатом Міжнародного Олімпійського Комітету.

У складі збірної команди України братимуть участь троє представників Львівщини – учениця Львівського училища фізичної культури Оксана Райта (легка атлетика), випускник ЗОШ № 32 м. Львова Віталій Комонюк (стрільба з лука), учень Львівського училища фізичної культури Юрій Федечко (сучасне п’ятиборство).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *