ОСТАННІ НОВИНИ

На столі у Горбаля лежить список мажоритарників, яких треба зняти з виборів?

Львівський портал

|

На столі у голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля лежить список майбутніх кандидатів у депутати Львівської обласної ради у мажоритарних округах, яких йому необхідно зняти з виборчого процесу. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив заступник голови Львівської облради, голова ЛОПО «ВО «Батьківщина» Роман Ілик.

«На столі у губернатора лежить список мажоритарників, яких треба зняти з виборів, які за політичними переконаннями не повинні увійти до нового складу ради, під яких потрібно під кінець виборчої кампанії знайти якийсь компромат для того, щоб вони не увійшли в новий склад Львівської обласної ради», – розповів Р. Ілик.

Цю інформацію Роману Ілику розповіли колеги-депутати, які працюють у Львівській обласній раді, а, зокрема, депутат-нашоукраїнець.

«Серед цих мажоритарників є представники тої опозиційної сили, яка не була готова співпрацювати з владою, в тому числі і ряд членів нашої фракції у Львівській обласній раді, які чітко висловили свою позицію і задекларували наміри не співпрацювати з владою, яка прийшла сюди, і були ініціаторами відставки голови Львівської обласної державної адміністрації. У цьому списку є люди з «Батьківщини» та «Нашої України», – зазначив Роман Ілик.

Він наголосив, що йдеться про тих кандидатів, які на сьогодні працюють у Львівській обласній раді.

«Є вже названі конкретні прізвища, в тому числі і тої людини, яка про це розповіла», – наголосив Р. Ілик, щоправда, які конкретні прізвища він не уточнив.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *