ОСТАННІ НОВИНИ

За «Карпати» гратиме екс-капітан донецького «Металурга»

Львівський портал

|

Колишній капітан донецького «Металурга» В’ячеслав Чечер віднині захищатиме кольори львівських «Карпат». Про це інформує інформаційний центр ФК «Карпати».

30-річний центральний захисник – вихованець миколаївського футболу. У 15-річному віці він перейшов до школи дніпропетровського «Дніпра», а згодом підписав перший професійний контракт з криворізьким «Кривбасом». Дебютував у вищій лізі у 19 років.

У 2001 році Чечер перейшов до складу донецького «Металурга», де провів майже 10 років. Є у В’ячеслава і досвід виступів за збірну України. 

Наприкінці червня з’явилася інформація про те, що Чечер переходить до складу першолігового російського клубу «Кубань», де гратиме на правах оренди. Однак вже тепер захисник приїхав до Львова, де виступатиме в новій команді під 70-м номером.

«Мій перехід до Львова вирішили на рівні керівництва клубів буквально за два дні. Справді, я був в Краснодарі, але все ж українська вища ліга – це набагато серйозніший рівень. Та й в «Кубані» я ще навіть не грав, а лише тренувався. Коли ж мені запропонували перейти до «Карпат», я не вагався – команда грає в Лізі Європи і ставить перед собою серйозні завдання в чемпіонаті. Зараз почуваюся добре, у мене немає проблем зі здоров’ям і я готовий грати» – розповів В`ячеслав Чечер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *