ОСТАННІ НОВИНИ

У цьогорічному «Ралі Галіція» тріумфував київський екіпаж

Львівський портал

|

Вже восьмий рік поспіль Галицький Автомобільний Клуб під патронатом Львівської обласної державної адміністрації, за підтримки Львівської міської ради організовує «Ралі Галіція». Цього року ралі відбулось 24-25 липня, повідомляє прес-служба ЛОДА.

В змаганнях взяли участь 32 екіпажі з 13 областей України: Львівської, Київської, Івано-Франківської, Закарпатської, Одеської, Харківської, Запоріжської:

Відмінність проведення «8 ралі Галіція 2010» від попередніх років у географічному розташуванні спеціальних ділянок ралі. Основні баталії спортивної боротьби відбулися на кордоні цих двох областей- на Ужоцькому та Верецькому перевалах.

Відкриття IV етапу чемпіонату України з ралі «8 ралі Галіція 2010» традиційно відбулося в м. Львові на пл. Ринок 24 липня, далі змагання проходили на Сихівському мості. Якщо в попередніх роках екіпажі змагались в так званій «паралельній гонці», то цього року організатори змінили формат заходу і запропонував «карусельну гонку». Одночасно на трасі змагалися 7-8 екіпажів, а сама траса була прокладена по цікавим та видовищним розв`язкам Сихівського мосту.

25 липня «Ралі Галіція» перебралося у Карпати. Перша спеціальна ділянка найбільша по довжині в Україні – 28 км. розташована на Ужоцькому перевалі. Після цього екіпажі переїхали на Верецький перевал, де змагалися на спеціальних ділянках Тухолька – Климець – Верб`яж в прямому та зворотному напрямку.

В абсолютній першості перше місце зайняли Олександр Салюк та Павло Черепін (Київ), друге – Юрій Шаповалов та Кирило Несвіт (Кременчук), трете – Олександр Фельдман та Олександр Горбік (Дніпропетровськ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *