До Євро-2012 нової дороги на Краковець не буде

Львівський портал

|

Концесійну дорогу Львів-Краківець не встигнуть здати до Євро-2012. Про це під час щотижневої наради з питань підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, що відбулася в ЛОДА, 24 липня, повідомив інвестор концесійної дороги Львів-Краківець, голова правління ВАТ ВНК «Розточчя» Тарас Сиротинський.

За його словами, вся робоча документація по цьому проекту вже виготовлена, а пакет відповідних документів перебуває на розгляді у Кабміні. Після відповідно рішення уряду, будівельники зможуть приступити до роботи, але до Євро-2012 84 км цієї дороги зробити вони не встигнуть.

Начальник Головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Степан Лукашик зазначив, що розмови про концесійну автодорогу Львів-Краківець тривають вже дев’ять років, а відповідні роботи досі не почалися. З його слів, виходячи зі ситуації, що склалася значно дешевше та ефективніше буде зробити обхідні дороги сіл Івано-Франкове, Наконечне Перше і Наконечне Друге. Крім цього, Степан Лукашик запропонував першочергово будувати північну частину обхідної дороги Львова, котра розвантажить існуючу об’їзну дорогу, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *