ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров заявляє про скорочення автопарку міністерств, а підлеглі купують дорогі машини

Львівський портал

|

Уряд вивчає можливість суттєвого скорочення кількості службових автомобілів у всіх міністерствах і відомствах. Про це заявив Прем`єр-міністр України Микола Азаров в ефірі програми «Іспит для влади» на Першому національному телеканалі, передає департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ

«Буквально в понеділок у мене на нараді обговорювалося питання щодо тої кількості автомобілів, яку потрібно залишити в міністерствах і відомствах. Думаю, що залишиться по дві-три чергові машини, замість існуючих зараз 10-25», – повідомив Микола Азаров.

За його словами, мови про ймовірне розширення автопарку службових машин чи збільшення видатків на адміністративно-управлінський апарат взагалі немає: «Навпаки, ставиться питання про скорочення таких видатків».

На його переконання, ця тема експлуатується опонентами чинної влади для того, щоб відвернути увагу суспільства від реального стану справ у державі після провальної діяльності попередників: «За цими розмовами, за цими плітками приховується кризовий, плачевний стан практично всіх наших галузей. Долати розруху доводиться і тим, щоб обмежувати себе в усьому, що не стосується захищених, соціальних витрат».

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ оголосило про проведення тендеру на закупівлю чотирьох автомобілів Мерседес Е350, чотирьох автомобілів Audi А6 і 12 машин Toyota Camry.

Тільки чотири німецьких Mercedes обійдуться державному бюджету більш ніж в 2 млн. грн. Вартість Audi А6 коливається від 35 тис. до 73 тис. євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *