ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт просідання дороги на вулиці Стрийській затягнеться до кінця липня

Львівський портал

|

Вчора, 18 липня на вул. Стрийській підрядна організація «Онур Конструкціон Інтернешнл» ліквідувала одне пошкодження дорожнього полотна на ділянці дороги. Як повідомили в управлінні капітального будівництва, це була найбільш пошкоджена ділянка, передає прес-служба ЛМР.

«Роботи тривали з 11 год. і до вечора. Ремонтники зняли верхній шар асфальтного покриття, розкопали місце просідання, підсипали його щебенем, ущільнили пошарово і заасфальтували», – розповів начальник виробничо-технічного відділу управління капітального будівництва Мирослав Кураш.

За словами представника компанії «Онур Конструкціон Інтернешнл» Олександра Добоні, до кінця цього місяця на вул. Стрийській будуть ліквідовані усі просідання дорожного полотна.

Нагадаємо, на відремонтованій ділянці вул. Стрийської від перехрестя з вул. Науковою до межі міста утворилося просідання дорожнього полотна у місцях, де було прокладено футляри для майбутніх комунікацій ЛМКП «Львівводоканал». Недоліки на дорозі підрядна організація «Онур Конструкціон Інтернешнл» виправляє за власні кошти.

Нагадаємо, раніше в. о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта заявив, що просідання на вул. Стрийській за власні кошти уже цими вихідними відремонтує фірма «Балтум-Україна», яка минулоріч виконувала ремонтні роботи на дорозі.

Натомість фірма «Онур» виграла тендер на цьогорічні ремонтні роботи інших ділянок на вулиці Стрийській.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *