ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОДА обіцяють сприяти лише підприємствам, що не мають боргів по зарплаті

Львівський портал

|

До першого вересня заборгованість по заробітній платі скоротиться на 40 відсотків, а до Нового року її не буде взагалі. Такі орієнтири у співпраці обласної влади і бізнесу виголосив голова Львівської ОДА Василь Горбаль під час зустрічі з громадськістю Самбірського району, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Також Василь Горбаль заявив, що обласна адміністрація співпрацюватиме у вирішенні проблем бізнесу тільки з тими підприємствами, які вчасно виплачують заробітну плату працівникам. Керівник області зазначив, що особисто контролюватиме цей процес. Зокрема, головне питання, яке обговорюватиметься під час його робочих поїздок на підприємства області, – це виплата зарплати.

«Якщо розмір середньої зарплати на підприємстві нормальний та виплачують її вчасно будемо співпрацювати, вирішувати питання. Підприємці повинні бути чесними і перед людьми, і перед державою. Бізнес має допомагати наповнювати місцеві бюджети», – заявив Василь Горбаль.

Керівник області нагадав, що процес виплати зарплати знаходиться на особистому контролі Президента Віктора Януковича. Зокрема останній особисто долучається до вирішення проблем на бюджетоформуючих підприємствах. «Заслуга Президента в тому, що на Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті виплатили заборгованість. Глава держави сам телефонував, аби вирішити це питання» — зазначив Василь Горбаль. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *