ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович хоче бути президентом могутньої морської держави

Львівський портал

|

З 1 жовтня заробітну плату офіцерів Військово-Морських Сил України буде підвищено в два рази. Про це сьогодні в Севастополі заявив Президент України Віктор Янукович, виступаючи на борту фрегата «Гетьман Сагайдачний» з привітальною промовою з нагоди Дня флоту України.

В.Янукович зазначив, що «керівництво країни вживає рішучих заходів з кардинальної зміни підходів бюджетної політики у сфері національної безпеки і оборони, докладає максимум зусиль для забезпечення правового і соціального захисту військовослужбовців. Хочу, щоб усі пам`ятали: розвиток українського флоту є пріоритетним напрямом у діяльності Президента України і має стати безумовним пріоритетом всіх гілок влади».

Він додав, що вчора ухвалив рішення підвищити в два рази з 1 жовтня цього року заробітну плату офіцерам, військовим льотчикам Військово-Морських Сил України.

«Наше завдання – створення сильного флоту, готового адекватно реагувати на сучасні виклики і погрози. Ми маємо відродити славу України як сильної морської держави», – наголосив Президент.

«Переконаний, що вже найближчим часом спільними зусиллями ми відновимо суднобудівну галузь, моряки одержать сучасні кораблі й озброєння», – сказав він.

УНІАН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *