ОСТАННІ НОВИНИ

Друге авто для «Соціального таксі»

|

Сьогодні у Львові відбулася презентація нового автомобіля «Соціальне таксі» для перевезення осіб з особливими потребами. Нагадаємо, що минулого року мережа АЗК «ОККО», Страхова компанія Універсальна та «Концерн Хлібпром» придбали для Львова перший автомобіль для «Соціального таксі». Друге авто придбано за кошти «Фонду розвитку Карпатського Єврорегіону». Ініціатором створення у Львові служби «Соціальне таксі» є громадська організація «Народна допомога – Львів». Завдання проекту – надавати послуги з перевезення особам з особливими потребами. Вартість за перевезення становить 1 гривню за кілометр.

Під час попередньої презентації президент «Концерну Галнафтогаз» Віталій Антонов зазначив: «Проект «Соціальне таксі» – це вдалий приклад впровадження у наше повсякденне життя міжнародних стандартів захисту прав людини. Це є додатковий стимул до взаєморозуміння між різними групами громадян у суспільстві. І ми прагнемо до того, щоб середовище, в якому ми живемо, також відповідало високим світовим гуманітарним стандартам».

За словами депутата Львівської обласної ради і голови Львівського обласного відділення Українського фонду «Реабілітація інвалідів» Ярослава Грибальського, запит на такі послуги є великий. «Але у день одне авто могло виконати лише до 7 замовлень. Тепер же, – наголосив Ярослав Грибальський, – кількість перевезень зросте вдвічі. А взагалі, для того, щоб забезпечити потреби неповносправних у перевезеннях по Львову, місто повинно мати понад 20 авто «Соціальне таксі».
В рамках презентації нового авто «Соціальне таксі» відбулося визначення переможців благодійної лотереї, організованої МГО «Народна допомога – Львів», переможці лотереї матимуть змогу безкоштовно скористатися послугою перевезення «Соціальним таксі» протягом 6 місяців, а виручені від лотереї кошти будуть використані для проведення літнього табору для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Мережа АЗК «ОККО» також надає пальне для здійснення соціальних перевезень.

Cкористатися «Соціальним таксі» особи з особливими потребами можуть, зателефонувавши за номером у Львові 243-51-05.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *