ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорювали співпрацю влади та бізнесу

Львівський портал

|

Cьогодні, 30 червня, в Будинку науки та техніки Львівської залізниці відбулось засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при облдержадміністрації під головуванням голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля та за участю голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва України Михайла Бродського. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Участь у засіданні взяли представники структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації, Львівської міської ради, члени депутатських комісій, представники Державної податкової адміністрації, митниці, Львівської торгово-промислової палати, асоціативні-підприємницькі структури інші.

Під час засідання було обговорено вплив положень Програми на реформування підприємницького середовища та дерегулювання підприємницької діяльності в області.

Були обговорені питання покращення співпраці влади та бізнесу, запропоновані податкові реформи, концепцію програми Регіонального розвитку малого підприємництва на Львівщині на 2011-2012 роки тощо.

Михайло Бродський запевнив, що Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва на боці легального бізнесу. Обласні представництва комітету скорочуватимуться, а взамін будуть створені спеціальні ради (або будуть надані більші повноваження галузевим регіональним радам підприємців), які б мали безпосередній зв’язок з підприємцями, що буде більш доречно і більш функціонально.

Крім того, скоро має запрацювати принцип мовчазної згоди і єдине дозвільне вікно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *