ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці масові звільнення та ротації

Львівський портал

|

За результатами сьогоднішньої закритої колегії в Державній митній службі України (ДМСУ), на Львівській митниці відбулися масові ротації. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Держмитниці, яке було присутнє на колегії.

«Керівництво ДМСУ висловило категоричну невдоволеність роботою Львівської митниці в контексті боротьби з корупцією. Внаслідок цього,  звільнено більшість керівників пунктів пропуску в зоні діяльності митниці, а також старших змін у цих пропускних пунктах. Ротовано 86% посадовців митних постів «Краковець», «Мостиська», «Рава-Руська», «Сокаль», «Броди», «Новояворівськ», «Дрогобич», «Стрий», «Львів-аеропорт». Безпрецедентним в історії ДМСУ є той факт, що для заміщення вакантних посад до пункт пропуску «Краківець» розподілено 25 випускників Академії Держмитслужби. Очікується, що це дозволить перервати сформовані корупційні та кумівські зв`язки», – сказало джерело.

Також, за даними джерела, за 6 місяців цього року за неналежне виконання службових обов`язків до посадових осіб застосовано 1 тис. 33 дисциплінарних стягнення, з них: зауважень – 542, доган – 451, попереджень про неповну службову відповідність – 40. Звільнено 1249 осіб. Проведено 69 службових розслідувань та 657 перевірок. За результатами таких розслідувань та перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 380 посадових осіб: (найбільше на Львівській, Ягодинській,  Ізмаїльській, Виноградівській, Рівненській, Херсонській та Київській регіональних митницях, а також на Чернігівській та Чернівецькій обласних).

РБК-Україна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *