ОСТАННІ НОВИНИ

Яцуба розповів, як уряд Тимошенко підкупив Львівську область

Львівський портал

|

Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба заявляє, що попередній уряд дискредитував ідею угод щодо регіонального розвитку між урядом та областями, фактично  перетворивши їх з управлінського в суто політичний інструмент. Про це повідомляє прес-служба Мінрегіонбуду.

За словами Міністра, на сьогоднішній день укладено 4 угоди щодо регіонального розвитку між урядом та окремо з Донецькою (2007 рік), Львівською (2008 рік), Волинською (2010 рік), Вінницькою (2010 рік) обласними радами.

«Фінансові зобов’язання уряду перед регіоном в угоді з Донецькою обласною радою у минулому році були виконані усього на 4% (профінансовано 47 мільйонів гривень проти зобов’язання 1 мільярд гривень), хоча свої зобов’язання перед урядом облрада виконала на 175 %. І це в найбільш несприятливий кризовий  рік. Як результат, виконання угоди у Донецькому регіоні в минулому році було фактично провалено», – проінформував Володимир Яцуба.

У той же час, зі слів очільника Мінрегіонбуду, урядові зобов’язання за такою ж угодою з Львівською облрадою  були виконані на 105% (профінансовано 342 мільйони гривень), місцевим бюджетом області – на 32%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *