ОСТАННІ НОВИНИ

Бродський поспілкується з Горбалем про взаємодію влади і бізнесу

Львівський портал

|

Засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при облдержадміністрації під головуванням голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля та за участю голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва України Михайла Бродського розпочнеться завтра, 30 червня, об 11.00 год. в Будинку науки та техніки Львівської залізниці (м. Львів, вул. Федьковича, 54/56)

Тема засідання: взаємодія влади і бізнесу, розвиток підприємництва, повідомляє прес-служба ЛОДА.

У засіданні Координаційної ради візьмуть участь Микола Князевич перший заступник голови Державної податкової адміністрації у Львівській області, Бермес Зеновій – президент Асоціації роботодавців Львівщини, Зархін Марк – голова гільдії рестораторів м.Львова, Ярослав Рущишин – керівник Комітету підприємців Львівщини, Мальський Маркіян – член правління Європейської бізнес асоціації.

На засіданні обговорюватимуть зміни у податковому законодавстві та у роботі митниці, їхній вплив зокрема на малий бізнес. Приділять увагу роботі Львівської обласної санепідемстанції, проблемам малих архітектурних форм у Львові. Також підприємці обговорять з владою шляхи покращення інвестиційного клімату.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *