ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро-2012 Україна найме авіаменеджерів світового рівня

Львівський портал

|
Напередодні Чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Україна запросить на роботу авіаційних топ-менеджерів світового рівня. Про це в інтерв`ю "Дзеркалу тижня" повідомив віце-прем`єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков.
За його словами, в процесі підготовки до континентальної першості Україна зіткнулася з проблемою управління об`єктами авіаційної сфери.
"УЄФА ставить із цього приводу абсолютно справедливі питання щодо розуміння в Україні методів сучасного авіаційного бізнесу. Це меншим чином стосується Києва, хоча питання теж є. А ось Львів і Донецьк – це серйозніше. Тому що там 30 літаків протягом 30 хвилин востаннє приймали десь в 89-90-х роках", – повідомив Б.Колесніков.
Віце-прем`єр додав, що зараз існує проблема з персоналом і топ-менеджерами.
"Персонал ми готуємо. Топ-менеджерів запрошуватимемо. Одного-трьох, поки думаємо, світового рівня. І формуватимемо місцеві команди з випускників авіаційних вузів, тому що ставимо виключно на українську молодь", – уточнив він.
За словами Б.Колеснікова, з топ-менеджерами будуть підписані трирічні контракти, в яких з пунктів буде підбір команди і підготовка. Таким чином, як зазначив віце-прем`єр, у молоді з`являється хороша можливість отримувати на практиці світовий досвід.
РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *