ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підписали Меморандум взаємопорозуміння з Конференційною радою Канади

Львівський портал

|

Львів розпочинає нові проекти  економічної співпраці. Зокрема, сьогодні урочисто було підписано Меморандум взаємопорозуміння між Львівською міською радою та Конференційною радою Канади (AERIC Inc). Відтепер українські та канадські фахівці будуть спільно реалізовувати проект «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України». Метою проекту є підвищення рівня кваліфікації фахівців (використання інновацій та технологій економічного аналізу). Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Реалізація  проекту проходитиме в три  етапи. Першочергово буде проведено теоретичні та практичні навчання для посадових осіб з впровадження економічно обґрунтованого планування. А також відбудеться збір необхідних даних та інформації, що включатиме офіційні фінансові звіти, інвестиційні плани та плани видатків, статистичні, економічні дані та інші.

Наступним етапом стане практичне застосування отриманих знань. Проект РЕОП допоможе Львову здійснити аналіз потенційних  можливостей та викликів економічного розвитку міста. Таким чином буде сформовано комплексний звіт за результатами бенчмаркінгу та економічно обґрунтованого фіскального прогнозування (БЕОФП). Такий звіт включатиме також аналіз туристичного потенціалу Львова, тобто дасть змогу оцінити вплив сектору туризму на розвиток економіки Львова.

Завершальним  етапом буде виявлення сильних і  слабких сторін існуючих планів економічного розвитку. Звіт БЕОФП дасть змогу  виробити нові стратегії економічного розвитку Львова.

Проект  РЕОП – п’ятирічний проект, що фінансується Канадською агенцією міжнародного розвитку і виконується Конференційною радою Канади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *