ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одній вулиці у центрі Львова повернуть бруківку

Львівський портал

|

У Львові продовжують  відновлювати бруківку. Вслід за вулицями Коцюбинського, Кирила і Мефодія, Стрийською ще одна вулиця у  центральній частині  Львова  – вул. Балабана – матиме бруківочне покриття. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Роботи тут триватимуть місяць, до 25 липня. Вулиця ремонтується у комплексі, з тротуарами. А ще тут жодна труба не була каналізована. То ж усі зливи мають бути під’єднані до каналізації»,  – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень.

Як  розповів керівник ЛКП «ШРП Галицького району» Любомир Міліневич, гарантійний термін для цієї вулиці – 20 років.

«Вулиці у центрі міста ми відновлюємо  квадратами. За таким принципом у минулі роки було перемощено бруківку на вул. Сянській, Удатного, Веселій, Мулярській та інших. І зараз у цьому районі вже хороші вулички, залишилось відремонтувати тільки пл. Св. Теодора. А тут, крім вул. Балабана, будемо ремонтувати вулиці, які є у цьому квадраті. На цей рік заплановано частково відремонтувати вул. Таманську, вул. Котлярську і пройти вул. Ляйберга. У попередні роки відремонтували  Куліша, Джерельну, Шпитальну», – додав Роман Белень.

З наступного тижня ремонтники продовжуватимуть роботи на вул. Стрийській – перемощуватимуть мозаїку на іншій смузі дороги на підйомі до Монументу Слави.

Також відновлюють  тротуари, зокрема на вул. Б.Лепкого, на пр. Шевченка, і ремонтують внутрішні двори будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *