ОСТАННІ НОВИНИ

Проект «Покупон» набирає обертів у Львові

Львівський портал

|

Проект «Покупон», що прийшов до України в травні цього року, а минулого тижня відкрився у Львові та Харкові, продовжує розвиватися потужними темпами. Молодий startup українського Інтернету, аналоги якого вже давно відомі у Європі та США, це абсолютно нова для українських споживачів система знижок. 
Новий проект ґрунтується на системі соціальних покупок, коли для отримання великої знижки на певні послуги необхідно набрати достатню кількість учасників. Фактично, на сайті кожен користувач може придбати купон за мінімальною ціною, який дає право скористатися великими знижками. А знижки на сервісі пропонуються не менш ніж на 50%, і зазвичай саме на ті послуги, які завжди є відносно дорогими та корисними. 
Абсолютно незрозуміла спочатку для споживачів схема викликала одразу низку різноманітних дискусій. Загалом, усі вони зводилися до того, чи є це правдою, чи це знову хтось хоче «кинути» людей? Але, після проведення кількох масштабних акцій люди почали довіряти новій системі. 
Звісно, всіх цікавить сама схема, за якою працює цей портал і завдяки чому їм вдається отримувати такі великі знижки для їх подальшого продажу. Загалом, якщо звернутися до західних аналогів, якими вже декілька років успішно користується людство, то все стає зрозумілим – компанії, які надають знижки на свої послуги мають за це чудову безкоштовну рекламу. 
Треба ще й переконати українські компанії в надійності та корисності для них розміщення своїх акцій на ресурсі. Сама схема роботи «Покупона» з партнерами доволі проста, хоча інколи зрозуміти глибинну вигоду буває ще важко. Адже спрацьовує менталітет, коли від твоєї організації не вимагають нічого, крім надання знижки, а за це обіцяють масштабну рекламну кампанію в Інтернеті. Проте команда «Покупону» не зупиняється на досягнутому та просувається далі Україною, відкриваючи свої представництва в нових містах та впроваджуючи нові сервіси.
До прикладу, спершу кожна акція тривала протягом 3-4 днів. Згодом ці акції стали щоденними, щоби дати користувачам можливість більшого вибору. Також ресурс спершу стартував в Києві російськомовним, але нещодавно був повністю перекладений на українську мову. А буквально цього тижня було введено нову систему сплати за купони за допомогою смс-повідомлень. Загалом, якщо дивитися глибше та уважніше, «Покупон» – це перша ластівка нестандартних інтернет-сервісів в УАнеті, і сподіваємось, не остання. 
Як же це все працює? Щодня на сайті pokupon.com.ua вам буде запропонована чергова цікава акція. І неважливо що саме це буде – квитки в кіно, салон краси, сеанс масажу, вечеря в ресторані, аквапарк – все це буде запропоновано з великою знижкою. Для того, щоби скористатися послугою, вам лише потрібно пройти коротку реєстрацію, придбати цю знижку за мінімальною ціною у вигляді купона та скористатися нею. Загалом все просто і цікаво. А тим паче, беручи до уваги відголоски фінансової кризи, розваги та послуги зі знижкою, це якраз те, що треба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *