ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони повністю перейде на контрактну армію до 2015 року?

Львівський портал

|

Міністерство оборони планує до 2015 року забезпечити повний перехід Збройних Сил від змішаної системи комплектування до нової системи – на професійній основі. Як повідомили в прес-службі Міноборони, про це заявив начальник Головного управління особового складу Генерального штабу ЗС України генерал-майор Сергій Кропивченко.

«На сьогодні вже понад 52% солдатських і сержантських посад укомплектовано військовослужбовцями за контрактом», – відзначив Кропивченко.

Конкретизуючи заходи, що вживаються для підвищення конкурентоспроможності професійної військової служби на вітчизняному ринку праці, генерал-майор відзначив, що підвищено рівень грошового забезпечення військовослужбовцям за першим контрактом, а військовослужбовцям, які проходять службу за другим і наступними контрактами, надана можливість безоплатного отримання вищої освіти у вищих військових навчальних закладах, продовжується створення фонду службового житла.

Також Кропивченко відзначив, що для залучення громадян України на військову службу за контрактом у Збройних Силах сформовано 25 територіальних центрів комплектування військовослужбовцями за контрактом, розташованих в кожній області.

proUA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *